Caracteristici tehnice:

 

• Alimentare:5v-50hz 0.25a

• Protocol wireless Zigbee

• Temperatura operare: -10 - +55 ℃

• Umiditate operare: 10%-90%RH (fara condens)

• Interfata Aplicatie Android Aplicatie iOS

Scrie-ti recenzia

Gateway Tuya ZigBee Smart Home Smart IOT

Gateway Tuya ZigBee Smart Home Smart IOT

Caracteristicile produsului:
Acesta este un hub care se conecteaza la o varietate de produse inteligente ZigBee si functia precum si un centru de control pentru echipamentele smart din casa.

Compatibilitate larga: Produsele inteligente ZigBee 3.0 sunt compatibile cu hub-ul ZigBee gateway, permitandu-va sa va personalizati sistemele in functie de nevoile individuale si cerintele de securitate, ceea ce va permite sa controlati toate electrocasnicele intr-o singura aplicatie.

Aplicatiile smart life si tuya va permit adaugarea dispozitivelor, resetarea dispozitivelor si controlul de grup a dispozitivelor. Utilizati telefonul  pentru a controla sistemul kitului de securitate la distanta conectat la hub oricand si oriunde.

Rețeaua wireless stabila și fiabila: semnalul WiFi acopera o gama larga de zone care sunt suficiente si fiabile pentru functionarea normala a oricaror dispozitive conectate la hub.

Easy to Fit: hub-ul inteligent este proiectat fara cabluri iar configurarea WiFi este extrem de rapida, nefiind necesare abilitati tehnice profesionale.

Scrie-ti recenzia

related items

Sign up and Save!

Receive email-only deals, special offers & product exclusives

Demo Options

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout