Scrie-ti recenzia

Sistem automatizare usa garaj WiFi compatibil Google Home si Amazon Alexa

Sistem automatizare usa garaj WiFi compatibil Google Home si Amazon Alexa

Este un modul care iti permite sa controlezi de pe telefon automatizarea de usi, porti, bariere etc. Folosind un modul se poate controla o singura automatizare, releul integrat permite conectarea automatizarii atat in modul „Normal Inchis”, respectiv „Normal Deschis”.

Pentru a controla mai multe automatizari, se pot folosi mai multe module controlabile din aceeasi aplicatie - Smart Life pentru telefoanele cu sistem de operare Android/iOS. Datorita integrarii in cloud, controlul automatizarii se poate face si de la distanta (prin conectarea la alta retea wireless sau chiar folosind datele mobile).

Conectarea modulului la internet se face wireless (nu are mufa conectare RJ45 ), se poate testa cu smartphone-ul ca routerul dumneavoastra are acoperire pana in locatia unde va fi instalat modulul smart (de obicei in doza placii de comanda). Daca nu aveti acoperire, este necesara instalarea unui repetor wireless.

Sistemul este compatibil cu orice model de automatizare care se poate actiona prin intermediul unui contact (ca de exemplu de la un selector cu cheie sau de la un buton deschidere). Suporta comenzi vocale prin Google Home si Amazon Alexa

Scrie-ti recenzia

related items

Sign up and Save!

Receive email-only deals, special offers & product exclusives

Demo Options

Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout