Termostat digital de ambient programabil fara fir TOR-WT02 pentru comanda unui aparat de incalzire sau de climatizare si este compatibil cu majoritatea centralelor termice din România şi UE, indiferent de tensiunea de comanda (24 V / 230 V).

- Termostatul de ambient TOR-WT02 foloseste un emitator mobil, nefiind necesara o legatura electrica prin cablu la centrala termica, deoarece termostatul mobil este un emitator care trimite semnale de radio frecventa receptorului. Receptorul este un modul fix legat direct cu cazanul de incalzire sau instalatia de climatizare. Functionarea fara perturbari este asigurata de un cod de siguranta unic. Receptorul primeste semnalele de la termostat si comanda pornirea sau oprirea centralei prin cablul electric conectat intre receptor si centrala termica. Termostatul (emitatorul) si receptorul, sunt perechi. Termostatul emitator si receptorul sunt reglate din fabrica sa lucreze pe aceeasi frecventa si au acelasi cod de adresa.
- Programul unei zile este format din 4 perioade de timp, cu 4 temperaturi diferite, alese de utilizator. Programul se repeta ciclic in mod automat.
- Programul fiecarei zile poate fi ales independent de programul celorlalte zile.
- Functia Copy faciliteaza introducerea programelor repetitive. Exista 4 modalitati de regim manual care permit modificarea temporara a programului prestabilit.
- Pentru a economisi energia bateriilor si a prelungi durata acestora de viata, termostatul nu emite permanent semnale, ci doar periodic.

- Raza de acţiune - 100 m in spatiu deschis, fiind influentata de structura cladirii. Raza de actiune este mult redusa daca undele intampina structuri metalice, beton armat etc.
- Daca se intrerupe tensiunea de alimentare de la retea, receptorul va comanda decuplarea cazanului, care oricum nu poate functiona in lipsa curentului electric. Dupa ce reapare tensiunea retelei, termostatul şi receptorul vor continua, dupa cateva minute, derularea programului prescris.

- Sensibilitatea de comutare reprezinta diferenta dintre temperatura reglata si temperatura la care termostatul comuta, cupleaza / decupleaza centrala. Sensbilitatea termostatului este de ±0,5°C.
- Precizia de afişare este de ±0,5°C.

-Receptorul are si functia WiFi care permite utilizarea termostatului de oriunde din lume prin internet si se poate seta si prin comenzi vocale impreuna cu Google Home sau Amazon Alexa.

- Functia antiblocare pompa. Cu scopul prevenirii blocarii pompei, la ora 0 şi 00 minute, termostatul comanda pornirea cazanului pentru un minut. Comanda este data numai in cazul cand timp de 24 ore, termostatul nu a mai dat comanda de pornire.
- Material: ABS

Nota 
Martian P
2019-06-29

Multumit

Usor de montat si usor de configurat. Un produs bun din toate punctele de vedere.

  Nota 
  Stancu Georgiana
  2019-05-24

  OK

  Este un produs foarte OK. Functioneaza perfect cu Google Home si aplicatia Smart Life.
  Usor de instalat si usor de configurat.

   Scrie-ti recenzia !

   Scrie-ti recenzia

   Termostat centrala gaz WiFi+RF TORWT-02 Compatibil Google Home si Amazon Alexa

   Termostat centrala gaz WiFi+RF TORWT-02 Compatibil Google Home si Amazon Alexa

   Culoare: Alb
   Model: TOR-WT02
   Utilizare: Centrala gaz
   Output Mode:on/off
   Panou luminat: DA
   Senzor: Extern
   Programabil: 5+1+1 Programe
   Frecvuenta: 868MHZ/433MHZ
   Alimentare transmitator: 2*AAA Baterie
   Utilizare: Centrala gaz/Incalzire in pardoseala
   Receiver Contact:MAX.10A
   WiFi: DA
   Compatibil Google Home si Amazon Alexa: DA

   Scrie-ti recenzia

   related items

   Sign up and Save!

   Receive email-only deals, special offers & product exclusives

   Demo Options

   Background only applies for Boxed,Framed, Rounded Layout